Tamil song lyrics for “Shivoham” from the film Ponniyin Selvan 2. Venky is the author of the Tamil lyrics to the song Shivoham Shivoham.
Shivoham Song Lyrics English
Shivoham Shivoham
Shivoham Shivoham
Shivoham Shivoham
Shivoham Shivoham
Mano Buddi Ahankara
Chittani Naham
Na Cha Shrotravjihve
Na Cha Ghraana Netre
Na Cha Vyoma Bhumir
Na Tejo Na Vayuhu
Chidananda Rupah
Shivoham Shivoham
Shivoham Shivoham
Shivoham Shivoham
Na Cha Prana Sangyo
Na Vai Pancha Vayuhu
Na Va Sapta Dhatur
Na Va Pancha Koshah
Na Vak Padhapachona
Chopastha Payu
Chidanda Rupah
Shivoham Shivoham
Shivoham Shivoham
Shivoham Shivoham
Shivoham Shivoham
Shivoham Shivoham
Na Me Dvesha Ragau
Na Me Lobha Mohau
Na Me Vaddho Naiva
Masariya Bhavaha
Na Dharmodava Chartho Na
Kamo Na Mokshaha
Chidanand Rupah
Shivoham Shivoham
Shivoham Shivoham
Shivoham Shivoham
Shivoham Shivoham
Shivoham Shivoham
Shivoham Shivoham
Shivoham Shivoham
Shivoham Shivoham
Shivoham Shivoham
Shivoham Song Lyrics Tamil
சிவோஹம் சிவோஹம்
சிவோஹம் சிவோஹம்
சிவோஹம் சிவோஹம்
சிவோஹம் சிவோஹம்
மனோ புத்தி அஹங்காரா
சித்தானி நாஹம்
ந ச ஷோத்ரவ்ஜிஹ்வே
நா சா கிரானா நிட்ரே
ந ச வ்யோம பூமிர்
ந தேஜோ ந வாயுது
சிதாநந்த ரூப
சிவோஹம் சிவோஹம்
சிவோஹம் சிவோஹம்
சிவோஹம் சிவோஹம்
ந ச ப்ராண ஸங்க்யோ ந
வை பஞ்ச வாயு
ந வா சப்த தாதுர் ந
வா பஞ்ச கோஷா
ந வக் பானிபாதவ் ந
சோபஸ்தா பாயு
சிதாநந்த ரூப
சிவோஹம் சிவோஹம்
சிவோஹம் சிவோஹம்
சிவோஹம் சிவோஹம்
சிவோஹம் சிவோஹம்
சிவோஹம் சிவோஹம்
ந மே த்வேஷ ராகௌ
ந மே லோப மோஹௌ
ந மே வத்தோ நைவ
மாசரிய பவஹா
ந தர்மோதநவ சார்தோ ந
காமோ ந மோக்சி
சிதானந்த ரூப
சிவோஹம் சிவோஹம்
சிவோஹம் சிவோஹம்
சிவோஹம் சிவோஹம்
சிவோஹம் சிவோஹம்
சிவோஹம் சிவோஹம்
சிவோஹம் சிவோஹம்
சிவோஹம் சிவோஹம்
சிவோஹம் சிவோஹம்
சிவோஹம் சிவோஹம்